Rabarbra- og Aprikosterte inneholder
270 Kalorier,
42 g Karbo,
3 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Rabarbra- og Aprikosterte har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rabarbra- og Aprikosterte er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Rabarbra- og Aprikosterte med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 270.05 | 2 959.29 | 369.91 | Kcal |
Protein | 3.32 | 36.38 | 4.55 | gram |
Karbohydrat | 41.75 | 457.51 | 57.19 | gram |
Kostfiber | 2.63 | 28.82 | 3.60 | gram |
Fett | 9.39 | 102.90 | 12.86 | gram |
Mettet fett | 5.86 | 64.22 | 8.03 | gram |
Salt | 0.19 | 2.08 | 0.26 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.16 | Kr 56.54 | Kr 7.07 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 096 totalt | 1 096 pr porsj | 137 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 61,84 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
stykker
Aprikosene skal legges i bløt natten over.
Smuldre mel og smør. Tilsett salt og sukker og rør tilsist vann i til det blir en paideig.
Trykk deigen i en terteform, 26cm, og sett den kaldt i ½ time.
Bakes midt i ovnen i 10 min. ved 200°.
Rens rabarbra og skjær dem i stykker. Legg rabarbra og aprikos i pai'en og dryss sukker over. Bakes videre ved 180° i ca. 20 min. Pisk eggehvitene stive og pisk siktet melis i. Sprøyt marengsen på og sett den tilbake i ovnen. Bakes videre ved 200° i ca. 5 min. til marengsen er gylden.
Server kaken med krem eller is.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3068 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22332)
Kategori:
Dessertpai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-06-24
Oppdatert dato:2006-06-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift