Reinsdyrpostei med grønn pepper i gelé inneholder
145 Kalorier,
3 g Karbo,
13 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Reinsdyrpostei med grønn pepper i gelé har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Reinsdyrpostei med grønn pepper i gelé er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4128 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Reinsdyrpostei med grønn pepper i gelé!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 144.64 | 288.16 | Kcal |
Protein | 12.63 | 25.16 | gram |
Karbohydrat | 3.11 | 6.20 | gram |
Kostfiber | 0.26 | 0.52 | gram |
Fett | 8.52 | 16.97 | gram |
Mettet fett | 4.29 | 8.55 | gram |
Alkohol | 0.64 % | | | |
Salt | 1.28 | 2.55 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.34 | Kr 22.59 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 594 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,59 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær viltkjøttet i biter og mal det eller kjør det i en foodprosessor. Bland viltfarse, medisterfarse, krydder, mel, egg, vin og fløte og rør til alt er godt blandet. Hell farsen i en smurt form på 1 1/2 liter og stek ved 175 C nederst i ovnen ca 1 1/2 time.
Avkjøl posteien og hvelv den ut av formen. Vask formen.
Legg gelatine i bløt ca 10 minutter. Klem ut vannet og smelt gelatinen i 1/2 dl vann. Tilsett consommeen. Skyll formen i kaldt vann, hell i et tynt lag med consommé og sett formen kaldt.
Legg mandarinbåtene i bunnen, hell på litt consommé og la det stivne.
Legg posteien tilbake i formen og hell resten av consommen rundt kanten.
Sett formen kaldt 4-6 timer eller over natten. Dypp formen i varmt vann og hvelv den opp på et serveringsfat.
Server posteien som forrett eller til en supé med blandet salat, minimais i krydderlake og et godt brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10733)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift