Rekepizza med paprikasaus inneholder
173 Kalorier,
13 g Karbo,
9 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Rekepizza med paprikasaus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Sesam, Skalldyr, Spor-av-melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rekepizza med paprikasaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3535 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rekepizza med paprikasaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 173.02 | 698.03 | Kcal |
Protein | 9.42 | 38.00 | gram |
Karbohydrat | 13.15 | 53.05 | gram |
Kostfiber | 2.13 | 8.59 | gram |
Fett | 8.72 | 35.18 | gram |
Mettet fett | 3.31 | 13.35 | gram |
Salt | 0.98 | 3.97 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.75 | Kr 39.34 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 614 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,4 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Lag en porsjon pizzadeig. Sett i oven på 25o C med grill.
Del paprikaene, ta ut kjernen og mellomvegger. Legg paprikaene med snittsiden ned på bakeplaten. Pensle oversiden med olje. Sett høyt i ovnen og grill ca. 5 minutter, til skallet begynner å sbli svart og boblete.
Ta ut paprikaene og dekk dem raskt til med fuktig matpapir. La det ligge en stund og dra bort skallet fra paprikaene. Senk temperaturen til 225 C.
Legg paprikaene i en kjøkkenmaskin og kjør dem sammen med koriander, presset hvitløk, chili, ingefær, salt og sukker.
Tilsett sesamolje, olje og eddik, litt om gangen. Fordel paprikasausen på ferdig hevet pizzabunn. Legg på reker, purreløk, squash, fetaost og mozzarella. Stek midt i ovnen ca. 20 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6114)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pizza
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-20
Oppdatert dato:2002-03-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift