Renskav med purre inneholder
76 Kalorier,
3 g Karbo,
7 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Renskav med purre har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Renskav med purre er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Renskav med purre!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 76.05 | 310.23 | Kcal |
Protein | 7.49 | 30.55 | gram |
Karbohydrat | 3.10 | 12.65 | gram |
Kostfiber | 0.87 | 3.55 | gram |
Fett | 3.55 | 14.48 | gram |
Mettet fett | 1.96 | 8.00 | gram |
Salt | 0.52 | 2.12 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.77 | Kr 35.78 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 632 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 16,3 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Finhakk løk og brun den sammen med renskavet i en gryte, tilsett krydder.
Hell på kraft til det dekker kjøttet. Kok det langsomt under lokk ca 15 minutter. Smak til med reven geitost, rør om til osten har smeltet.
Lag en jevning av arrowroot rørt ut i litt væske og rør den inn i kjøttretten. Kraften blir da klar og fyldig uten å bli tykk og jevn som saus.
Skjær purren i tynne ringer og dryss dem over renskavet sammen med persille før servering.
Server gjerne med mandelpoteter, sylteløk, saltagurker, flatbrød og smør.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4657 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10702)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift