Rødbetsalat med roquefort og kapers inneholder
127 Kalorier,
11 g Karbo,
6 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Rødbetsalat med roquefort og kapers har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rødbetsalat med roquefort og kapers er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3259 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rødbetsalat med roquefort og kapers!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 127.46 | 356.16 | Kcal |
Protein | 5.87 | 16.40 | gram |
Karbohydrat | 11.22 | 31.35 | gram |
Kostfiber | 2.73 | 7.63 | gram |
Fett | 5.96 | 16.65 | gram |
Mettet fett | 3.75 | 10.48 | gram |
Salt | 1.38 | 3.87 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.49 | Kr 29.31 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 118 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 35,21 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del rødbetene i terninger og kok dem i lettsaltet vann eller kraft til de er kokte, men fortsatt litt faste i midten. Forvell brekkbønnene til de er kokte, men fortsatt faste inni. Gni brødskivene litt inn med hvitløk. Det fungerer nesten abre når brødet er tørt. Fordel rødbetene på skivene. Klem over litt sitronsaft, kvern over malt pepper. Skjær opp roqueforten. Fordel ost og kapers på skivene. Hell over litt olje og server.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6722)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Salat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-13
Oppdatert dato:2003-04-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift