Rundstykker med gulrot inneholder
224 Kalorier,
37 g Karbo,
7 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Rundstykker med gulrot har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rundstykker med gulrot er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7671 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Rundstykker med gulrot med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 223.96 | 3 908.10 | 195.41 | Kcal |
Protein | 7.24 | 126.34 | 6.32 | gram |
Karbohydrat | 37.04 | 646.35 | 32.32 | gram |
Kostfiber | 2.99 | 52.18 | 2.61 | gram |
Fett | 4.54 | 79.22 | 3.96 | gram |
Mettet fett | 2.51 | 43.80 | 2.19 | gram |
Salt | 0.88 | 15.28 | 0.76 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.02 | Kr 35.25 | Kr 1.76 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 745 totalt | 1 745 pr porsj | 87 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 66,15 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
rundstykker
(ca 20 stk.)
Ha smøret i en kjele og hell i melken. Varm til fingervarmt. Smuldre gjæren i en bolle og hell på litt væske. Rør ut og hell over resten av deigvæsken. Riv rensede gulrøtter på den fine siden av rivjernet eller i en food processor. Tilsett dette og øvrige ingredienser i deigen. Spar litt hvetemel til utbaking. La deigen heve under plast ca. 45 minutter.
Ha deigen på melet bakebord og kna inn resten av melet. Del deigen i to leiver og form til to jevne lengder. Skjær dem i ca. 2 cm brede biter. Legg disse med snittflaten opp på smurt bakeplate. Pensle bollene med kefirmelk og strø på litt kli eller helkorn. Settes midt i ovnen ved 225 C. Steketiden er ca. 12 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13178)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-09
Oppdatert dato:2003-05-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift