Fotograf:
Bunnpris
Salt kjøtt og kålrotstappe inneholder
160 Kalorier,
2 g Karbo,
6 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Salt kjøtt og kålrotstappe har ingen allergener
Salt kjøtt og kålrotstappe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 11 lesere
Lesere:
33543 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Salt kjøtt og kålrotstappe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 159.54 | 1 234.29 | Kcal |
Protein | 5.90 | 45.65 | gram |
Karbohydrat | 1.72 | 13.31 | gram |
Kostfiber | 0.81 | 6.27 | gram |
Fett | 14.16 | 109.55 | gram |
Mettet fett | 6.34 | 49.05 | gram |
Salt | 2.07 | 15.98 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.60 | Kr 43.32 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 095 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,31 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett kjøttet over til koking i kaldt vann.
Skum av og la det småkoke/trekke til kjøttet
løsner fra benet, 1-1,5 time.
Svineknoke trenger noe lengre koketid
ca 2,5 timer.
Kålrotstappe:
Rens og del kålroten i skiver.
Kok skivene møre i lettsaltet vann.
Hell av kokevannet og mos kålroten.
Smak til med pepper, salt og
kjøttkraft fra kokingen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bunnpris
(Intern: 3006)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-01-02
Oppdatert dato:2003-01-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift