Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Sandwichterte med laks og skalldyr oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Sandwichterte med laks og skalldyr



Sandwichterte med laks og skalldyr inneholder 204 Kalorier, 16 g Karbo, 13 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Sandwichterte med laks og skalldyr har beregnet å ha følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sandwichterte med laks og skalldyr er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Bunn:

1 rund form med diameter ca. 22 cm
25grgjær
4dlmelk
1ssolje
2tssukker
1,1literhvetemel.

Fyll:

6stkegg, hardkokte og hakket
2boks(er)krabber(170 g) eller tunfisk i vann
100grrøkt laks i små terninger
1dlcreme fraiche
100grlett majones
0,5dlfinhakket purre
0,5dlfintklippet dill (kan utelates)
1dashsalt
1dashpepper

Pynt:

200grlett majones
1dlcreme fraiche
500grreker med skall
200grrøkt laks
60grlakserogn
0,5stkagurk
sitron




Kalorier og næringsinnhold i Sandwichterte med laks og skalldyr med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier203.566 880.001 146.67Kcal
Protein12.78431.9471.99gram
Karbohydrat15.75532.3288.72gram
Kostfiber0.8027.044.51gram
Fett9.76329.8754.98gram
Mettet fett2.2977.4012.90gram
Salt0.8327.944.66gram
Pris på oppskriftenKr 7.79Kr 263.29Kr 43.88.-
Hele oppskriften veier3 380 totalt3 380 pr porsj563 pr stk gram
Energiprosent fra karbo30,94 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 stykker

Bunnen:
Smuldre gjæren i skålen
Lunk melken med fettstoffet til 37 grader. Hell væsken over gjæren og rør til den er oppløst. tilsetttt salt og sukker.

Rør så mye mel i deigen, at den slipper skålen. Dryss litt mel over og la den heve tildekket ca. 30 min.

Ta deigen opp, elt den igjennom og legg den i springformen. La den igjen heve ca. 30 min.

Bakes på en rist nederst i 200 grader varm ovn i ca. 30 min.

Vend brødet ut på en rist og la det kjøl av under et klede. Del det i tynne bunner. (Kan deles i 6 bunner)

Rør ingrediensene til fyllet sammen. Fordel det mellom bunnene. Rør majones og creme fraiche sammen til pynten. Rør ikke for mye, for kremen risikerer da å bli tynn.

Fordel blandingen ovenpå og på sidene av terten.

Pynt med skrelte reker, små ruller lakseskiver, lakserogn, agurkeskiver og sitron.

Tips:
Den ferdige terte kan ikke fryses, men bunnene er fryse egnede.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22673)
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-08-11
Oppdatert dato:2006-08-11
Lesere: 2174 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Skalldyrpai.Skalldyrpai.
Denne retten har 177,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,62 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,82.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Morskas rekepai.Morskas rekepai.
Denne retten har 245,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,55 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,8 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Minipai med reker.Minipai med reker.
Denne retten har 239,13 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,26 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,39 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Asparges og rekepai.Asparges og rekepai.
Denne retten har 129,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,19 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,21 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,26.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.