Sandwichterte med laks og skalldyr inneholder
204 Kalorier,
16 g Karbo,
13 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Sandwichterte med laks og skalldyr har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sandwichterte med laks og skalldyr er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sandwichterte med laks og skalldyr med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 203.56 | 6 880.00 | 1 146.67 | Kcal |
Protein | 12.78 | 431.94 | 71.99 | gram |
Karbohydrat | 15.75 | 532.32 | 88.72 | gram |
Kostfiber | 0.80 | 27.04 | 4.51 | gram |
Fett | 9.76 | 329.87 | 54.98 | gram |
Mettet fett | 2.29 | 77.40 | 12.90 | gram |
Salt | 0.83 | 27.94 | 4.66 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.79 | Kr 263.29 | Kr 43.88 | .- |
Hele oppskriften veier | 3 380 totalt | 3 380 pr porsj | 563 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,94 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 6
stykker
Bunnen:
Smuldre gjæren i skålen
Lunk melken med fettstoffet til 37 grader. Hell væsken over gjæren og rør til den er oppløst. tilsetttt salt og sukker.
Rør så mye mel i deigen, at den slipper skålen. Dryss litt mel over og la den heve tildekket ca. 30 min.
Ta deigen opp, elt den igjennom og legg den i springformen. La den igjen heve ca. 30 min.
Bakes på en rist nederst i 200 grader varm ovn i ca. 30 min.
Vend brødet ut på en rist og la det kjøl av under et klede. Del det i tynne bunner. (Kan deles i 6 bunner)
Rør ingrediensene til fyllet sammen. Fordel det mellom bunnene. Rør majones og creme fraiche sammen til pynten. Rør ikke for mye, for kremen risikerer da å bli tynn.
Fordel blandingen ovenpå og på sidene av terten.
Pynt med skrelte reker, små ruller lakseskiver, lakserogn, agurkeskiver og sitron.
Tips:
Den ferdige terte kan ikke fryses, men bunnene er fryse egnede.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22673)
Kategori:
Pai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-08-11
Oppdatert dato:2006-08-11
Lesere:
2174 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift