Scaloppe farcite alla bolognese inneholder
130 Kalorier,
1 g Karbo,
18 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Scaloppe farcite alla bolognese har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Scaloppe farcite alla bolognese er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2650 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Scaloppe farcite alla bolognese!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 130.45 | 408.70 | Kcal |
Protein | 17.94 | 56.21 | gram |
Karbohydrat | 0.51 | 1.60 | gram |
Kostfiber | 0.20 | 0.63 | gram |
Fett | 6.25 | 19.58 | gram |
Mettet fett | 3.74 | 11.72 | gram |
Salt | 0.32 | 1.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 23.06 | Kr 72.25 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 253 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,56 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Soppen renses, skjæres i skiver og vendes i 1 ss smør i pannen i 5-6 minutter. Bank kalvekjøttet helt tynt, legg skinke på og deretter 1 skje sopp og 1 ss revet ost. På toppen kommer så kjøtt igjen. Krydre schnitzelene lett med pepper på begge sider.
Smelt resten av smøret i en dyp stekepanne. Brun schnitzelene på begge sider, vend dem forsiktig. Legg så en skive ost på hver, ha buljongen i pannen, legg lokk på og la retten surre 3-4 minutter til sausen er blitt jevnet og osten er smeltet.
Server retten straks den er ferdig.
Kokte grønne bønner er meget velsmakende tilbehør.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6189)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Italia
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-05
Oppdatert dato:2002-12-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift