Seafood Creole inneholder
92 Kalorier,
11 g Karbo,
8 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Seafood Creole har beregnet å ha følgende allergener
Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Seafood Creole er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2704 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Seafood Creole!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 92.30 | 442.84 | Kcal |
Protein | 7.72 | 37.04 | gram |
Karbohydrat | 11.45 | 54.94 | gram |
Kostfiber | 1.06 | 5.09 | gram |
Fett | 1.50 | 7.20 | gram |
Mettet fett | 0.21 | 1.01 | gram |
Salt | 0.46 | 2.19 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.81 | Kr 23.08 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 919 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 49,62 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Fres hvitløk i olje. Tilsett salt, pepper, sukker, paprika og løk. La det frese videre fem minutter. Tilsett innholdet i tomatboksen, persille, timian og laurbærblader.
La retten få syde under lokk over svak varme ca. 1 time til sausen tykner.
Tilsett reker/krepsehaler og la dem bli varme i sausen. Krydre med kajenne og tabasco.
Serveres med ris og maisbrød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 24114)
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-07-15
Oppdatert dato:2007-07-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift