Skarveruletter med paprikasaus inneholder
105 Kalorier,
3 g Karbo,
6 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Skarveruletter med paprikasaus har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Selleri, Sennep, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skarveruletter med paprikasaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Skarveruletter med paprikasaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 105.15 | 602.69 | Kcal |
Protein | 5.73 | 32.84 | gram |
Karbohydrat | 2.96 | 16.97 | gram |
Kostfiber | 1.13 | 6.48 | gram |
Fett | 7.57 | 43.39 | gram |
Mettet fett | 3.84 | 22.01 | gram |
Salt | 0.53 | 3.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.70 | Kr 72.79 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 293 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,26 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Riv skallet av sitronen med et fint rivjern. Ta vare på skallet. Press deretter saften ut av sitronen og pensle kjøttskivene med dette. Stryk kjøttet deretter med et tynt lag sennep på den ene siden.
La kjøttskivene ligge og trekke smak mens du forbereder fyllet.
rens og finhakk løk og selleri, og fres dem lett i margarin. Avkjøl. Finhakk sylteagurk og bland den med løk og selleri. Fordel blandingen utover kjøttskivene, på motsatt side av sennepen. Rull det hele sammen til fine ruletter som holdes sammen med hyssing eller tannpirkere.
Krydre rulettene med salt og pepper. Brun rulettene i en vid gryte - så vi at rulettene får plass ved siden av hverandre.
Slå over kraft og legg på lokk. La rulettene trekke i ca 20 minutter.
Fres løk og paprika i margarin, uten at det blir brunt. Tilsett paprikapulver, tomatpuré og sukker. Slå over créme fraîche og kraft. La sausen koke i 2-3 minutter.
Smak til med salt og pepper. Ønsker du en tykkere saus, kan den jevnes med litt maisenna utrørt i kaldt vann.
Anrett rulettene med saus, grovhakket sylteagurk og persille. Strø også over det revne sitronskallet. En god, hjemmelaget potetstappe eller kokt ris passer godt til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8114)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Lesere:
3405 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift