Fotograf:
Gilde
Skinkebiff i hvitløk og chilimarinade med grillet asparges og parmesan inneholder
169 Kalorier,
2 g Karbo,
13 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Skinkebiff i hvitløk og chilimarinade med grillet asparges og parmesan har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Nøtter, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skinkebiff i hvitløk og chilimarinade med grillet asparges og parmesan er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4176 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Skinkebiff i hvitløk og chilimarinade med grillet asparges og parmesan!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 169.47 | 685.51 | Kcal |
Protein | 12.82 | 51.86 | gram |
Karbohydrat | 2.34 | 9.47 | gram |
Kostfiber | 1.27 | 5.14 | gram |
Fett | 11.81 | 47.77 | gram |
Mettet fett | 3.80 | 15.37 | gram |
Salt | 0.97 | 3.91 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.07 | Kr 48.82 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 618 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,52 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
La skinkebiffene ligge i marinade ca 2 timer i kjøleskapet.
Stek skinkebiffene ca. 4 min på hver side i stekepannen. Stek nøttene lett i tørr panne. Grill asparges lett i olje og fordel den på 4 tallerkener. Smelt smøret og bland inn eddik, salt og sukker.
Kutt opp soltørkede tomater i strimler. Legg biffene oppå aspargesen og hell smørblandingen sammen med nøtter og soltørkede tomater over. Topp med høvlet parmesan.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gilde
(Intern: 24726)
Tilberedningstid:
2,5 timer
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-03-16
Oppdatert dato:2008-03-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift