Sprø pai med kylling inneholder
194 Kalorier,
12 g Karbo,
10 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Sprø pai med kylling har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sprø pai med kylling er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sprø pai med kylling med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 194.34 | 2 554.27 | 425.71 | Kcal |
Protein | 9.77 | 128.41 | 21.40 | gram |
Karbohydrat | 11.75 | 154.43 | 25.74 | gram |
Kostfiber | 1.48 | 19.45 | 3.24 | gram |
Fett | 11.70 | 153.78 | 25.63 | gram |
Mettet fett | 4.89 | 64.27 | 10.71 | gram |
Salt | 0.39 | 5.13 | 0.86 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.21 | Kr 68.48 | Kr 11.41 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 314 totalt | 1 314 pr porsj | 219 pr stk | gram |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 6
stykker pai
Stekes i ovn ved 200 C i ca. 40 minutter.
Tin butterdeigen etter anvisning på pakken. Legg 3 av platene oppå hverandre og kjevle dem ut slik at de dekker bunn og sider i paiformen. Prikk deigen med en gaffel. Skjær purren og løken i skiver.
Strimle kålen. Fres purre, løk og kål i litt olje i noen minutter på svak varme. Grønnsaker skal mykne, men ikke ta farge. Bland i persille, hakket egg, cottage cheese, kylling og krydder. Fordel fyllet i paiskallet. Kjevle ut resten av butterdeigen til et lokk og legg det på fyllet. Klem godt til kantene. Resten av deigen brukes som pynt. Pensle det hele med sammenpisket egg og stek paien.
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20161)
Kategori:
Pai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-09-13
Oppdatert dato:2005-09-13
Lesere:
8336 totalt.
Sett din karakter på oppskriften!
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift