Fotograf:
Norges sjømatråd
Steinbit i urte- og hvitløksmarinade inneholder
89 Kalorier,
2 g Karbo,
13 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Steinbit i urte- og hvitløksmarinade har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Steinbit i urte- og hvitløksmarinade er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Steinbit i urte- og hvitløksmarinade!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 89.17 | 267.52 | Kcal |
Protein | 12.77 | 38.31 | gram |
Karbohydrat | 1.55 | 4.65 | gram |
Kostfiber | 0.69 | 2.07 | gram |
Fett | 3.39 | 10.17 | gram |
Mettet fett | 0.53 | 1.59 | gram |
Salt | 0.51 | 1.52 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.04 | Kr 36.12 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 200 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,95 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rør sammen marinaden.
Skjær fiskestykkene i serveringsbiter og legg dem i en smurt ildfast form.Pensle hvert fiskestykke godt med marinaden.La fisken hvile ca 10 minutter.
Dekk formen med folie og sett den i stekeovnen ved 200 grader.
Den må stå ca 30 minutter.
Rens grønnsakene og skjær dem i strimler. Gi grønnsakene et raskt oppkok i lettsaltet vann.
Server grønnsakene til fisken sammen med kokte poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5032 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23595)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-04-09
Oppdatert dato:2007-04-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift