Fotograf:
Vita Hjertego
Urtebakt steinbitfilet inneholder
111 Kalorier,
9 g Karbo,
6 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Urtebakt steinbitfilet har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Soya, Spor-av-melk, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Urtebakt steinbitfilet er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 3 lesere
Lesere:
14193 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Urtebakt steinbitfilet!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 110.81 | 625.92 | Kcal |
Protein | 6.11 | 34.51 | gram |
Karbohydrat | 8.84 | 49.93 | gram |
Kostfiber | 1.97 | 11.13 | gram |
Fett | 5.23 | 29.54 | gram |
Mettet fett | 0.83 | 4.69 | gram |
Salt | 0.14 | 0.80 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.52 | Kr 36.83 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 259 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 31,91 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kutt potetene i båter. Vend dem i krydder, urter og olje.
Bak dem i ovnen på 200 oC i ca 20-25 min.
Del auberginen i halve skiver og stek dem lett i stekepannen.
Rør Vita hjertego’ margarin sammen med griljermel, persille, gressløk, salt og pepper. Sett inn filetene med urtemargarinen, og legg dem i en ildfast form. Bak filetene i ovn på ca 200 oC i 10-12 minutter.
Det kan være lurt å legge fisken sammen med potetene når de er stekt halvveis, slik at poteter og fisk blir ferdig samtidig.
Server fisken på en seng av poteter og auberginer. Hell gjerne saus fra den ildfaste formen over fisken.
Dersom du ønsker å pynte retten litt ekstra kan du steke tynne strimler med sellerirot i Vita hjertego’ olje, og dandere dette på toppen av retten.
Ha gjerne Vita Pro.aktiv margarin over den bakte fisken.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Vita Hjertego
(Intern: 24328)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-09-29
Oppdatert dato:2007-09-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift