Fotograf:
Norges sjømatråd
Steinbit med Blåskjell og Persillesaus inneholder
70 Kalorier,
4 g Karbo,
5 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Steinbit med Blåskjell og Persillesaus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Steinbit med Blåskjell og Persillesaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4255 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Steinbit med Blåskjell og Persillesaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 70.08 | 587.80 | Kcal |
Protein | 5.08 | 42.61 | gram |
Karbohydrat | 3.80 | 31.87 | gram |
Kostfiber | 0.84 | 7.05 | gram |
Fett | 3.21 | 26.92 | gram |
Mettet fett | 1.75 | 14.68 | gram |
Alkohol | 0.57 % | | | |
Salt | 1.32 | 11.07 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.77 | Kr 48.40 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 355 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 21,68 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Fiskestykkene legges i vannet og får trekke ca 12 minutter. I mellomtiden lager du en saus.
Surr løk, selleri og den grønne delen av purren i smør til løken er myk. Tilsett timian, basilikum og hvitvin. La dette småkoke i 5 minutter.
Tilsett 1 dl fløte og kok et par minutter til.
Hell sausen over i en foodprosessor sammen med persille. Kjør det hele til en jevn saus og smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Hell sausen tilbake i kjelen og varm den opp sammen med den hvite delen av purren skjært i tynne ringer.
Om du har en stavmikser så bruker du denne direkte kjelen i stedet for foodprosessor.
Blåskjell og reker i sausen og ved siden av fisken på fatet gjør retten til en festrett.
Serveres med kokte poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 874)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-28
Oppdatert dato:2002-05-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift