Fotograf:
Norges sjømatråd
Steinbitkotelett - Ossobuco - på safranrisotto, grønne bønner og gremulata inneholder
134 Kalorier,
6 g Karbo,
8 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Steinbitkotelett - Ossobuco - på safranrisotto, grønne bønner og gremulata har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Steinbitkotelett - Ossobuco - på safranrisotto, grønne bønner og gremulata er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3808 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Steinbitkotelett - Ossobuco - på safranrisotto. grønne bønner og gremulata!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 133.99 | 962.11 | Kcal |
Protein | 8.21 | 58.95 | gram |
Karbohydrat | 5.77 | 41.43 | gram |
Kostfiber | 0.47 | 3.37 | gram |
Fett | 7.80 | 56.01 | gram |
Mettet fett | 2.90 | 20.82 | gram |
Alkohol | 0.99 % | | | |
Salt | 3.07 | 22.02 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.79 | Kr 84.66 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 872 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 17,22 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Lag safranrisotto først:
Legg safranen i hvitvinen for å trekke ut smak og farge.
Fres løk og hvitløk i 2 ss smør på middels varme.
Tilsett risen, hell på hvitvinen og la det koke inn under omrøring.
Spe med varm kyllingkraft og kok under omrøring til risen er kokt og konsistensen er som grøt. Tilsett Parmesanen og 1 ss smør.
Smak til med salt.
Er den for tykk kan vann tilsettes.
Krydre fisken med salt og pepper og vend kotelettene i hvetemel.
Brun fiskestykkene i smør og olje i en dyp jerngryte.
Ta opp fiskestykkene.
Fres så løk og hvitløk i jerngryten sammen med laurbærblad, tilsett vinen og kok inn.
Tilsett tomatene og la dette småputre til det er tykt.
Smak til med salt og pepper.
Legg fisken tilbake i tomatgryten og la den trekke på svak varme under lokk.
Bland ingrediensene til gremolataen og dryss den over fiskestykkene.
Forvell bønnene i lettsaltet vann og anrett.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23598)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-04-09
Oppdatert dato:2007-04-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift