Fotograf:
Norges sjømatråd
Stekt torsk på potetbrandad inneholder
95 Kalorier,
4 g Karbo,
11 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Stekt torsk på potetbrandad har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt torsk på potetbrandad er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4505 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt torsk på potetbrandad!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 95.45 | 405.33 | Kcal |
Protein | 11.32 | 48.07 | gram |
Karbohydrat | 3.80 | 16.14 | gram |
Kostfiber | 0.34 | 1.44 | gram |
Fett | 3.81 | 16.18 | gram |
Mettet fett | 0.88 | 3.74 | gram |
Salt | 0.52 | 2.21 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.67 | Kr 32.57 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 699 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,92 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Dryss havsalt på bukfiléten og la den ligg minst 3 timer.Skyll av saltet og kok fisken i usaltet vann.
Kok potetene i usaltet vann, damp dem godt. Mos poteter og fiske sammen for hånd. Rør inn fløte og olivenolje. Smak til med salt, pepper og hvitløk.
Gni filétene godt inn med salt og pepper og stek dem i olivenolje. Stek dem 3 – 4 minutter på hver side slik at de så vidt er gjennomstekte.
Server fisken med potetbrandad og kokte gulrøtter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23614)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-04-15
Oppdatert dato:2007-04-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift