Fotograf:Norges sjømatråd Å spise torsk til jul er en tradisjon for mange. Prøv denne nydelige varianten med glasert rosenkål, rotmos og bacon. God jul og god middag!
Skrell og skjær rotgrønnsakene i terninger og kok de møre i lettsaltet vann. Sil av vannet og mos grønnsakene til en grov stappe. Ha i smør, spe inn fløten og smak til med salt og pepper
Stek baconbiter i smør på lav varme til baconet er gjennomstekt.
Rens og del rosenkål i to og stek de møre i smør i stekepannen Tilsett sukker og stek videre mens du vender på rosenkålen til sukkeret har smeltet.
Del torskefileten i passe porsjonsstykker og stek de i litt smør i pannen i ca fem minutter på hver side.
Server retten med kokte mandelpoteter til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Norges sjømatråd
(Intern: 34908)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne Innlagt dato:2019-12-20
Oppdatert dato:2019-12-20