Svinekjøtt i sursøt saus fra John inneholder
228 Kalorier,
21 g Karbo,
4 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Svinekjøtt i sursøt saus fra John har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Svinekjøtt i sursøt saus fra John er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4574 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Svinekjøtt i sursøt saus fra John!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 227.55 | 1 624.14 | Kcal |
Protein | 3.79 | 27.05 | gram |
Karbohydrat | 20.70 | 147.75 | gram |
Kostfiber | 0.85 | 6.07 | gram |
Fett | 14.21 | 101.42 | gram |
Mettet fett | 1.91 | 13.63 | gram |
Salt | 0.83 | 5.91 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.73 | Kr 19.49 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 428 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,38 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok ris.
Skjær kjøttet i terninger
Ha hvetemel, potetmel, maisenna og salt i en skål.
Tilsett litt og litt vann og rør til du har en tykk jevning. Legg i kjøttet og vend det til alle bitene er godt dekket av jevningen.
Friter i olje i 3-4 minutter.
Ha maisenna i en skål, tilsett litt vann og rør ut.
Tilsett resten av vannet, tomatpure, soyasaus, eddik og sukker og rør det hele sammen.
Skjær løk og paprika i terninger og ha det i en stekepanne med litt olje sammen med bambusskuddene(ananas, vannkastanjer). Freses i ca 1-2 min. Tilsett sausen og la det koke opp. Rør lett til sausen tykner.
Serveres med ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
John Holm
(Intern: 2118970093)
Tilberedningstid:
15 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-04-27
Oppdatert dato:2008-04-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift