Fotograf:
Gilde
Svinemedaljonger med røsti poteter og sjøkreps i s inneholder
102 Kalorier,
9 g Karbo,
6 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Svinemedaljonger med røsti poteter og sjøkreps i s har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Sennep, Skalldyr, Spor-av-gluten, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Svinemedaljonger med røsti poteter og sjøkreps i s er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
6255 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Svinemedaljonger med røsti poteter og sjøkreps i s!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 101.66 | 833.10 | Kcal |
Protein | 6.33 | 51.87 | gram |
Karbohydrat | 9.38 | 76.87 | gram |
Kostfiber | 0.33 | 2.70 | gram |
Fett | 4.24 | 34.75 | gram |
Mettet fett | 0.50 | 4.10 | gram |
Salt | 0.21 | 1.75 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.17 | Kr 58.76 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 278 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,9 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Indrefileten deles i 2-3 cm tykke skiver. Skivene krydres og stekes i nøttebrunt smør ca 2-3 minutter på hver side. Pannen kokes ut med 1 dl vann, etter at kjøttet er stekt, som tilsettes sausen.
Røstipotetene stekes i varm panne med olje eller smør, gjerne sammen med kjøttet dersom det er plass i pannen. Fiskesausen lages etter anvisning på pakken og tilsettes tomatpuréen.
Før servering gis sausen et oppkok og tilsettes krepsehaler/rekene.
Skjær squashen med en ostehøvel på langs og kok skivene i 2 minutter.
Server gjerne med tomat- og løksalat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10920)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift