Sweet and sour filipino fishballs





Sweet and sour filipino fishballs oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Rodriguez
Virkelig smakfulle fiskeboller. Vi serverte saus ved siden av og hadde en enkel salat ved siden av. Er fint som snacks, men med ris og som middag. Våre fiskeboller forsvant ganske fort, da disse er gode. Vi brukte og sei.

Oppskriften inneholder 89 Kalorier, 13 g Karbo, 6 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Soya, Spor-av-melk, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sweet and sour filipino fishballs er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1kghvit fisk, torsk, sei ol
1stkmedium ingefær, knust
1tssalt
2sssoyasaus
0,5tssort pepper

Grønnsaker

1stkstor gulrot hakket
0,5kgsøtpotet, kokt og most
7stang(stenger)vårløk, hakket
4stkegg, pisket
1,2dlbrødsmuler

Saus

2boks(er)små bokser ananas biter i sirup. Ta vare på saften.
2dlsukker
0,25tspepper
3sssoyasaus
4ssmaisenna oppløst i 2 dl vann(evt ananassaft)
1stkstor rød paprika, i strimler
7stang(stenger)vårløk, skåret i 1 cm lange biter
2ssketchup


Annonse



Næringsdeklarasjon for Sweet and sour filipino fishballs!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier88.56746.15Kcal
Protein6.4854.60gram
Karbohydrat13.02109.70gram
Kostfiber0.968.09gram
Fett0.968.09gram
Mettet fett0.231.94gram
Salt0.675.64gram
Pris på oppskriftenKr 5.70Kr 48.02Kroner
Hele oppskriften veier3 370 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok fisk med ingefær i 5 dl vann i 10 minutter. Sil av. Rens fisken og ta bort bein. Bland med salt, soyasaus og pepper.
Bland de andre ingrediensene. Evt bruk en kvern, vi brukte en liten kjøkkenmaskin. Så blandes fisken og det andre godt sammen.
Form hver teskje av blandingen i en ball. Stek til de er gyllenbrune i olje. Vi brukte frityren.

Server med en søtsur saus sammen med ris eller som snacks. Evt kjøp ferdig saus.

Søtsur saus til fiskeboller.
Rør sammen de første fire ingredienser. Kok opp.
Rør inn maisenna og varm opp til det tykner litt, bland med paprika og vårløk.
Server ved siden av eller hell over fiskeboller rett før servering

Mer info

Forfatter:
Kilde: Rosemarie Rodriguez
(Intern: 31720)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fritert
Land: Philippines
Innlagt dato:2014-10-19
Oppdatert dato:2014-10-19
Lesere: 1585 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sweet and sour filipino fishballs.Sweet and sour filipino fishballs.
Denne retten har 88,56 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,96 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,7.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Frityrstekt sei med sur-søt saus.Frityrstekt sei med sur-søt saus.
Denne retten har 105,11 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,49 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Barnas fisk og potet.Barnas fisk og potet.
Denne retten har 149,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.