Fotograf:
Norges sjømatråd
Thai ´hot and sour´ fiskesuppe inneholder
47 Kalorier,
2 g Karbo,
8 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Thai ´hot and sour´ fiskesuppe har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Gluten, Skalldyr, Soya, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Thai ´hot and sour´ fiskesuppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6584 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Thai ´hot and sour´ fiskesuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 47.27 | 244.56 | Kcal |
Protein | 7.90 | 40.87 | gram |
Karbohydrat | 1.55 | 8.02 | gram |
Kostfiber | 0.37 | 1.91 | gram |
Fett | 0.97 | 5.02 | gram |
Mettet fett | 0.14 | 0.72 | gram |
Salt | 1.23 | 6.38 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.86 | Kr 25.14 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 070 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,11 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens rekene.
Ha rekeskall, ingefær, sitronskall og grønnsakkraft i en kjele og kok i ca 20 minutter. Sil kraften.
Surr hvitløk og finhakket chili i olje. Tilsett kraften, soyasaus, gulrot i strimler og purreringer.
Kok opp og tilsett så fisk og skalldyr. Smak til og dryss karse over før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 2755)
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Thailand
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-11
Oppdatert dato:2002-12-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift