Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Tomat og urterisotto oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Tomat og urterisotto



Tomat og urterisotto inneholder 85 Kalorier, 16 g Karbo, 2 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Tomat og urterisotto har beregnet å ha følgende allergener Melk, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Tomat og urterisotto er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1tsolivenolje
1stk liteløk, finhakket
2feddhvitløkfedd, presset
375grrisotto-ris
1,5dlhvitvin, tørr
1,2litergrønnsakkraft, kokende
275grkirsebærtomat, delt i to
4stktomater, soltørkede finhakket
3sstomatpure av soltørkede tomater
3ssparmesan, revet
4ssurter friske, hakkede som persille, rosmarin og basilikum
1dashsalt
1dashnymalt svart pepper




Næringsdeklarasjon for Tomat og urterisotto!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier84.78475.09Kcal
Protein1.9210.76gram
Karbohydrat15.9889.55gram
Kostfiber0.663.70gram
Fett0.824.60gram
Mettet fett0.321.79gram
Alkohol0.64 %
Salt0.442.46gram
Pris på oppskriftenKr 3.83Kr 21.46Kroner
Hele oppskriften veier2 242 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm opp oljen i en stor klebefri stekepanne. Ha i løk og hvitløk og la det steke forsiktig under omrøring i 2 minutter. Tilsett risen og vend den rundt i oljen slik at den blir glasert. Hell i vin, la det få et oppkok, slå ned varmen og la det stå og trekke til risen har absorbert all væsken.

Hell i en øse med kokende kraft og la det trekke under omrøring til kraften er kokt inn. Fortsett på samme måte til all kraften er brukt, og ha i tomatene og tomatpureen med den siste øsen med kraft.

Bland parmesan og urter jevnt i risen, smak til med salt og pepper, og server straks. Server gjerne med en grønn bladsalat til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 5852)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Diett/allergi: Veganer
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-27
Oppdatert dato:2002-11-27
Lesere: 3208 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bakt egg i tomatsaus.Bakt egg i tomatsaus.
Denne retten har 37,53 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,28 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,31 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,07.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Speilegg med grønnsakrøre.Speilegg med grønnsakrøre.
Denne retten har 72,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,21 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,05 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tomat- og kyllingpanne.Tomat- og kyllingpanne.
Denne retten har 141,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tomatpanne.Tomatpanne.
Denne retten har 130,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,37 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.