Fotograf:Frukt.no Å tilberede grønnsaker i wok er både raskt, sunt og billig. Putt i det du liker best, og tilsett gjerne litt fisk, skalldyr eller kjøtt om du ønsker det. Med nudler, ris eller pasta til blir dette et herlig måltid.
Oppskriften inneholder 53 Kalorier, 4 g Karbo, 2 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
Skjær opp grønnsakene i pene, like store biter før du begynner å woke.
Ha olje i woken (du kan også bruke en vanlig stekepanne), og wok grønnsakene i sammen med presset hvitløk.
Tilsett tomater delt i båter, og smak til med salt, pepper og sukker. Når grønnsakene er varme men ennå sprø i konsistensen, da er woken ferdig.
Tilsett en woksaus om du ønsker det.
Dryss over cashewnøtter og bland til slutt inn friske hakkede urter. Bruk de urtene du liker best eller har for hånden.
Serveres umiddelbart, gjerne med ris, pasta eller nudler til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 35815)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Wok Innlagt dato:2021-08-12
Oppdatert dato:2021-08-12