Tropisk salat inneholder
73 Kalorier,
3 g Karbo,
8 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Tropisk salat har beregnet å ha følgende allergener
Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tropisk salat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tropisk salat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 72.65 | 375.51 | Kcal |
Protein | 8.47 | 43.78 | gram |
Karbohydrat | 3.38 | 17.47 | gram |
Kostfiber | 1.06 | 5.48 | gram |
Fett | 2.57 | 13.28 | gram |
Mettet fett | 0.38 | 1.96 | gram |
Salt | 0.51 | 2.62 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.77 | Kr 45.33 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 068 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 18,6 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Tin hummeren. Ta bort pave og tarm. Skjær hummerhalen i terninger, ta vare på rogn og småkjøtt. Del hver klo i to deler og ta vare på de tomme skallene til garnering. Tin og rens rekene. Spar noen til garnering.
Skjær halvparten av papayaen eller mangoen i småbiter, resten i skiver til garnering.
Bland hummerkjøtt, reker, papayabiter, paprika, purre og halve appelsinbåter forsiktig i en bolle og sett den kaldt.
Skjær halvparten av salatbladene i strimler og visp sammen dressingen like før servering. Bland først salatstrimlene og deretter dressingen inn i den kalde skalldyrsblandingen.
Kle en salatbolle med resten av salatbladene og legg skalldyrblandingen over. Pynt med reker, hummerklør og frukt. Server gjerne med stekte brødterninger.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2737 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6921)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Salat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-13
Oppdatert dato:2003-04-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift