Tunesisk kyllinggryte inneholder
89 Kalorier,
2 g Karbo,
10 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Tunesisk kyllinggryte har ingen allergener
Tunesisk kyllinggryte er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4928 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tunesisk kyllinggryte!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 88.55 | 449.94 | Kcal |
Protein | 10.23 | 51.98 | gram |
Karbohydrat | 1.61 | 8.18 | gram |
Kostfiber | 0.93 | 4.73 | gram |
Fett | 4.37 | 22.21 | gram |
Mettet fett | 0.90 | 4.57 | gram |
Salt | 0.48 | 2.42 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.33 | Kr 27.08 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 033 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,27 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vask og tørk kyllingen godt. Skjær den i porsjonsbiter. Bland sammen alle krydderne. Legg kyllingbitene i en bolle og fordel krydderne over dem. La det stå slik mint 1 time.
Varm opp litt olje i en stekepanne. Stek kyllingbitene på alle sider. Ha dem over i en stor gryte.
Skrell og hakk løk. Del paprika i to, fjern frø og hvite ribber. Skjær i terninger. Fres løk og paprika i resten av oljen ca 5 minutter. Ha det over kyllingen i gryten.
Riv sitronskall. Press ut saft. Klipp frisk koriander grovt. Rør det ned i gryten sammen med vann, smuldret buljongterning og oliven. La alt få småputre over svak varme til kyllingen kjennes mør. Det tar ca. 40 minutter. Smak godt til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8331)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Tunis
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-23
Oppdatert dato:2003-04-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift