Urtemarinert reinsdyrstek i gryte inneholder
81 Kalorier,
3 g Karbo,
8 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Urtemarinert reinsdyrstek i gryte har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Selleri, Soya, Spor-av-melk, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Urtemarinert reinsdyrstek i gryte er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
11162 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Urtemarinert reinsdyrstek i gryte!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 81.44 | 584.80 | Kcal |
Protein | 7.97 | 57.23 | gram |
Karbohydrat | 2.56 | 18.38 | gram |
Kostfiber | 0.32 | 2.30 | gram |
Fett | 3.17 | 22.76 | gram |
Mettet fett | 1.45 | 10.41 | gram |
Alkohol | 1.45 % | | | |
Salt | 0.66 | 4.76 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.89 | Kr 78.20 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 872 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 12,57 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland marinaden i en bolle eller i en tykk plastpose og legg i steken. Er steken frossen legges den utint i marinaden. Marinaden må dekke kjøttet. La kjøttet ligge i marinaden i 2 døgn.
Ta opp steken og tørk godt av den. Brunes på alle sider i matfett. Salt og pepre.
Skrell løk, gulrot og selleri og del i skiver. Sil marinaden. Fres løk, gulrot og selleri noen minutter ved siden av steken. Hell over 2 dl av marinaden og stek kjøttet sakte under lokk til det er mørt, ca 1-1 1/2 time. Spe eventuelt med mer marinade.
Ta opp steken og pakk den inn i folie.
Sil stekesjyen og spe eventuelt med marinade til 3 dl. La det koke opp i en kjele. Tilsett fløten og kok sausen under lokk i ca 10 minutter. Smak til med tomatpuré og soya eller balsamicoeddik. Jevn med hvetemel utrørt i vann. Kok sausen ytterligere et par minutter.
Skjær opp steken og server med kokte poteter, saus, grønnsaker og gelé.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10742)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift