Varm sjokoladesuffle



Varm sjokoladesuffle oppskrift.
Fotograf: Melk.no
Sufflé er en luftig matrett basert på blant annet stivpiskede eggehviter som gjør at den heves på sin karakteristiske måte. Denne suffléen er med sjokolade og smaker himmelsk til dessert.

Oppskriften inneholder 245 Kalorier, 23 g Karbo, 7 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Varm sjokoladesuffle er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
100grmørk sjokolade, 52 % kakao
3dlhelmelk
25grsmør
4stkegg , delt i plomme og hvite
1ssmaisstivelse (maizena)
4sssukker
1tsvaniljesukker
100grsjokoladedråper




Næringsdeklarasjon for Varm sjokoladesuffle!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier244.77327.69Kcal
Protein6.528.73gram
Karbohydrat22.8930.64gram
Kostfiber1.061.42gram
Fett13.8918.60gram
Mettet fett7.5810.15gram
Salt0.200.27gram
Pris på oppskriftenKr 4.91Kr 6.57Kroner
Hele oppskriften veier803 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Smør seks porsjonssuffléformer eller en stor suffléform som rommer ca 8 dl. Finhakk sjokoladen. Varm melk og smør i en kjele til det nesten koker.
Pisk sammen egg, maisennamel, sukker og vaniljesukker i en bolle. Tilsett litt av den varme melken under omrøring.
Hell alt tilbake i kjelen og varm forsiktig blandingen under konstant omrøring til den begynner å tykne. Tilsett finhakket sjokolade og rør til den smelter. Ta gryten av varmen.
Stivpisk eggehvitene og vend halvparten av eggehviten inn i sjokoladeblandingen. Vend inn resten av eggehviten og halve mengden sjokoladedråper.
Ha røren i formene/formen og dryss sjokoladedråpene på toppen. Stek suffléne ved 180 °C i ca 20 minutter for porsjonsformene og 40–45 minutter i stor form (Suffléten skal ikke være helt stekt i midten).

Serveres rett fra ovnen med bringebærcoulis, vaniljeis eller vaniljekesam.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 30550)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-08-01
Oppdatert dato:2013-08-01
Lesere: 3454 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sjokoladepai 3.Sjokoladepai 3.
Denne retten har 434,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 37,75 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 28,28 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,69.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladepai med nøtter.Sjokoladepai med nøtter.
Denne retten har 428,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 47,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 22,99 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladechantilly.Sjokoladechantilly.
Denne retten har 383,4 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,81 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 25,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladefondant.Sjokoladefondant.
Denne retten har 530,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 35,07 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 40,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,99.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hvit sjokolademousse med solbærsaus.Hvit sjokolademousse med solbærsaus.
Denne retten har 312,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,23 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,42 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,49.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladefondant med blåbærsorbet.Sjokoladefondant med blåbærsorbet.
Denne retten har 354,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 36,95 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,87.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Melkesjokolademousse.Melkesjokolademousse.
Denne retten har 440,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 36,31 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,01.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Karamell-sjokoladeterte.Karamell-sjokoladeterte.
Denne retten har 425,54 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 38,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 28,08 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladefondant i appelsinskall.Sjokoladefondant i appelsinskall.
Denne retten har 423,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 34,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 28,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,32.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokolademousse 4.Sjokolademousse 4.
Denne retten har 338,57 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 25,42 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Karamell- og sjokoladepai.Karamell- og sjokoladepai.
Denne retten har 441,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 41,54 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 28,23 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,48.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Varm sjokoladesuffle.Varm sjokoladesuffle.
Denne retten har 244,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,89 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,91.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladefondant 2.Sjokoladefondant 2.
Denne retten har 376,68 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,02.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladepai med fibersirup.Sjokoladepai med fibersirup.
Denne retten har 442,14 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 35,98 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 28,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Flytende sjokolade og appelsinpudding.Flytende sjokolade og appelsinpudding.
Denne retten har 284,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 45,86 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,42 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,88.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.