Viltjerper med soppsaus inneholder
209 Kalorier,
3 g Karbo,
10 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Viltjerper med soppsaus har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Viltjerper med soppsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3236 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Viltjerper med soppsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 209.45 | 730.63 | Kcal |
Protein | 9.85 | 34.36 | gram |
Karbohydrat | 3.03 | 10.57 | gram |
Kostfiber | 0.80 | 2.79 | gram |
Fett | 17.37 | 60.59 | gram |
Mettet fett | 9.94 | 34.67 | gram |
Salt | 0.82 | 2.84 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.37 | Kr 39.66 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 395 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,78 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg knust kavring i bløt i fløten og tilsett de andre ingrediensene til farsen. La den gjerne stå en liten stund før den formes til avlange "fuglebryst". Stek dem i ca. 5 minutter i margarin.
Fres soppen i smør et par minutter, så den blir gyllenbrun. Tilsett fløte, buljong, salt og krydder og la sausen koke inn et par minutter. Sausen kan også jevnes med litt maisenna utrørt i litt vann. Server jerpene sammen med kokte mandelpoteter, rosenkål og tyttebær.
Tips:
Magert elgekjøtt kan blandes med litt medisterdeig, da blir retten saftigere.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19933)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-08-17
Oppdatert dato:2005-08-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift