Til dessert anbefaler vi frukt på grillspidd. Jordbær, ananas, bananer, epler og
druer egner seg godt å grille. Skjær frukten opp i passe store terninger
(jordbær og druer kan være hele) og træ dem på grillspidd.
Grønnsaksmiks til grillmat.
Grillet asparges 2.
Grillet hel fersk hvitløk.
Nykål med varmrøkt laks.
Grillet kinakål.
Foliebakte epler.
Vegetarburger med søtpotetchips, avocadokrem .
Grillet hjertesalat med fetaostdressing.
Grillet nykål med bacon.
Hvitvins- og smørdampede grønnsaker.
Grillet fersken med vaniljeis.
Grillet eple- og rabarbrakompott.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.