Vegetarburger med søtpotetchips. avocadokrem og frisk koriandersalsa





Vegetarburger med søtpotetchips, avocadokrem og frisk koriandersalsa oppskrift.
Fotograf: Meny
Denne retten er laget av Sylvia og Luiz i Norges Grillmester, og vant oppgave 2 i episode 3 hvor oppgaven var å lage en vegetarburger.

Oppskriften inneholder 125 Kalorier, 14 g Karbo, 4 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Vegetarburger med søtpotetchips, avocadokrem og frisk koriandersalsa er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner

Vegetarburger

3dlkikerter
4stkportobellosopp
2dlkidneybønner
2dlhvite bønner
1stkløk
3feddhvitløk
1stkpaprika
1stkchili
kummin, salt, pepepr, paprikapulver, frisk persille

Søtpotetchips

0,5stksøtpotet
1dashpiri piri krydderIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1dashsalt
1dashcayennepepper

Hamburgerbrød

2ssgjær
1sssalt
5dlhvetemel
1dlvann
1dlolje

Avokadokrem

125grkremost
1stklime
3ssjalapeños
1dashsalt og pepper

Frisk koriandersalsa

3stktomater
1stkchili
1bunt(er)frisk koriander
0,5stkløk
1stksitron
1dashsalt og pepper
1feddhvitløk


Annonse



Næringsdeklarasjon for Vegetarburger med søtpotetchips. avocadokrem og frisk koriandersalsa!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier124.961 579.24Kcal
Protein3.9349.67gram
Karbohydrat13.50170.61gram
Kostfiber2.7835.13gram
Fett5.5269.76gram
Mettet fett1.2816.18gram
Salt0.9912.55gram
Pris på oppskriftenKr 5.21Kr 65.84Kroner
Hele oppskriften veier2 528 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Burger:
Bland alle ingrediensene godt sammen. Lag runde, flate burgere. Grill i ca 8 min på hver side.

Søtpotetchips:
Skjær tynne skiver med en ostehøvel. Fritér i olje med piri piri krydder. Dryss salt og cayennepepper over de ferdige flakene.

Brød:
Bland lunkent vann med gjær og salt, og kna så inn hvetemel. La heve i 20 min. Lag runde boller av deigen, la så heve i ytterligere 20 min. Pensle med olje og sesamfrø. Legg på grillen i ca 20 min.

Avokadokrem:
Bland alt med en stavmikser eller en blender. Smak til med salt og pepper.

Frisk koriandersalsa:
Bland alt i en blender, smak til med salt og pepper.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Meny
(Intern: 32569)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Grillmat
Diett/allergi: Vegetarmat
Innlagt dato:2016-09-30
Oppdatert dato:2016-09-30
Lesere: 1428 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Vegetarburger med søtpotetchips, avocadokrem og frisk koriandersalsa.Vegetarburger med søtpotetchips, avocadokrem .
Denne retten har 124,96 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Varm bønnesalat med bacon.Varm bønnesalat med bacon.
Denne retten har 120,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,74 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Jordbær- og bønnesalat.Jordbær- og bønnesalat.
Denne retten har 81,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,45 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,85.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.