3-Korn-Brød uten gjær inneholder
225 Kalorier,
41 g Karbo,
8 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
3-Korn-Brød uten gjær har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Sesam, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
3-Korn-Brød uten gjær er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 17 lesere
Lesere:
31548 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i 3-Korn-Brød uten gjær med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 224.93 | 5 549.02 | 138.73 | Kcal |
Protein | 7.81 | 192.67 | 4.82 | gram |
Karbohydrat | 40.69 | 1 003.82 | 25.10 | gram |
Kostfiber | 5.43 | 133.96 | 3.35 | gram |
Fett | 2.23 | 55.01 | 1.38 | gram |
Mettet fett | 0.31 | 7.65 | 0.19 | gram |
Salt | 0.39 | 9.74 | 0.24 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 0.99 | Kr 24.42 | Kr 0.61 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 467 totalt | 2 467 pr porsj | 62 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 72,36 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 40
skiver
Deigen skal være litt løs. Heves ca. ½ time. Lag 4 brød og legg i former eller direkte på bakeplata. Pensle med egg, strø på litt sesamfrø. 190 grader på nederste rille i ca. 1 time.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dr Heiko Santelmann
(Intern: 3912)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Uten gjær
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-02
Oppdatert dato:2003-04-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift