Bacalao anno 1830



Bacalao anno 1830 inneholder 330 Kalorier, 11 g Karbo, 24 g Protein og 20 g Fett pr 100 gr
Bacalao anno 1830 har beregnet å ha følgende allergener Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Bacalao anno 1830 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1kgklippfisk utvannet
0,5literolivenolje (1/2 l)
500grsoltørkede tomater
Ca 1,5stkpimientos (chili)
Ca 2stktørkede spansk pepperIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
Ca 2feddhvitløk
3stk storkepaløk


Annonse



Næringsdeklarasjon for Bacalao anno 1830!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier330.251 911.73Kcal
Protein24.45141.53gram
Karbohydrat10.8262.63gram
Kostfiber3.1918.47gram
Fett20.31117.57gram
Mettet fett2.8716.61gram
Salt6.8439.59gram
Pris på oppskriftenKr 9.74Kr 56.38Kroner
Hele oppskriften veier2 316 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kokt ifølge gamle oppskrifter fra handelshuset Nicolai Knudtzon i Kristiansund

Det skal overhelles portvin ved servering! Server potet ved siden av.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Annies Gjestekro
(Intern: 16013)
Kategori: Gryterett
Land: Norge
Fylke: Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-10-21
Oppdatert dato:2003-10-21
Lesere: 5196 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Stoccafisso alla provenzale.Stoccafisso alla provenzale.
Denne retten har 131 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bacalao med pasta penne.Bacalao med pasta penne.
Denne retten har 247,42 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,58 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Moqueca med klippfisk av sei.Moqueca med klippfisk av sei.
Denne retten har 252,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,75 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,85 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Klippfiskgryte fra Liguria Italia.Klippfiskgryte fra Liguria Italia.
Denne retten har 95,93 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,61 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bacalao til påske.Bacalao til påske.
Denne retten har 143,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,9 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Mirita style bacalao.Mirita style bacalao.
Denne retten har 108,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,16 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,95 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,77.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bacalao til mange.Bacalao til mange.
Denne retten har 121,66 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,07.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tørrfiskgryte med pesto.Tørrfiskgryte med pesto.
Denne retten har 154,71 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bacalao 6.Bacalao 6.
Denne retten har 143,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,9 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rolfs rause Bacalao.Rolfs rause Bacalao.
Denne retten har 102,6 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,87 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,4 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Klippfisk med rotgrønnsaker.Klippfisk med rotgrønnsaker.
Denne retten har 95,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,92 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Spansk klippfisk gryte, fra Baskerland.Spansk klippfisk gryte, fra Baskerland.
Denne retten har 99,98 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tørrfisk à la Vicentina.Tørrfisk à la Vicentina.
Denne retten har 133,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,52 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,87 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stroganoff med klippfisk.Stroganoff med klippfisk.
Denne retten har 184,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,66 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,38 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,26.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Norsk Bacalaogryte.Norsk Bacalaogryte.
Denne retten har 132,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,57 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.