Bilbao-gryte (Cocido bilbaino) inneholder
113 Kalorier,
6 g Karbo,
10 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Bilbao-gryte (Cocido bilbaino) har ingen allergener
Bilbao-gryte (Cocido bilbaino) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3744 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bilbao-gryte (Cocido bilbaino)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 112.52 | 823.79 | Kcal |
Protein | 9.75 | 71.38 | gram |
Karbohydrat | 6.49 | 47.51 | gram |
Kostfiber | 2.72 | 19.91 | gram |
Fett | 4.68 | 34.26 | gram |
Mettet fett | 1.86 | 13.62 | gram |
Salt | 0.11 | 0.78 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.07 | Kr 37.12 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 929 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 23,07 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg kjøttet i så mye vann at dette akkurat dekker. Kok opp og skum av. Tilsett ertene og la alt koke ca 1 time. Da er ertene helt møre.
Gjør i stand grønnsakene. Tomater, løk, zucchini, bønner og poteter. Del dem opp i passe biter og ha dem i gryten. Tilsett salt og paprika. La retten småkoke til alt er mørt, ca 30 minutter.
Suppen skal være omtrent som tynn stuing av konsistens. Server retten i dype tallerkener med hjemmelaget brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6468)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Spania
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-11
Oppdatert dato:2003-04-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift