Blåskjellsuppe med safran inneholder
95 Kalorier,
2 g Karbo,
3 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Blåskjellsuppe med safran har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Melk, Selleri, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Blåskjellsuppe med safran er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Blåskjellsuppe med safran!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 95.08 | 644.17 | Kcal |
Protein | 3.19 | 21.61 | gram |
Karbohydrat | 1.76 | 11.92 | gram |
Kostfiber | 0.94 | 6.37 | gram |
Fett | 6.11 | 41.40 | gram |
Mettet fett | 3.57 | 24.19 | gram |
Alkohol | 2.63 % | | | |
Salt | 0.33 | 2.27 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.78 | Kr 79.81 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 710 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,4 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha blåskjellene i en romslig kjele, hell på hvitvin, og damp opp skjellene. Ta dem ut og legg dem til side.
Finhakk løk, selleri og hvitløk. Ha olje i en kjele. Ha i de hakkede grønnsakene og la dem syde uten at de tar farge i 1 minutt.
Sil blåskjellkraften over i en bolle, og ha kraften tilbake i kjelen. Ha i safran, hell på fløten, ha i grønnsakene og kok suppen inn til det halve, ca 1 time, avhengig av hvor stor kjelen er.
Plukk innmaten ut av blåskjellene. Kraften som er igjen i skjellene heller du i suppen. Ha hele suppen og all skjellmaten sammen med rømmen i en blender og kjør til den blir glatt.
Ha suppen tilbake i kjelen. Kok opp. Smak til med nykvernet pepper og server med et lite dryss av finhakket gressløk. Server med brød til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3373 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7168)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-15
Oppdatert dato:2003-04-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift