Fotograf:Frukt.no Buddhabolle eller hippiebolle er en trendy salat lagt opp på en litt annen måte. Basisen er grønnsaker sammen med proteinkilder som bønner, linser og/eller egg.
Kok eggene i 6-8 minutter. Skrell dem og del dem i to.
Legg den strimlede salaten i bunnen av fire serveringsboller. Deretter resten av ingrediensene hver for seg oppå salaten.
Rød hummus:
Hell vannet av kikertene og skyll dem.
Del den kokte rødbeten i terninger.
Kjør alle ingrediensene med en stavmikser eller i en kjøkkenmaskin til en masse.
Smak til med litt salt og pepper.
Legg en god spiseskje med hummus i salatbollen og et halvt egg.
Drypp over litt olivenolje på toppen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 33135)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Salat Diett/allergi:
Vegetarmat Innlagt dato:2017-07-09
Oppdatert dato:2017-07-09