Bønnegryte med oksekjøtt og øl inneholder
152 Kalorier,
13 g Karbo,
12 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Bønnegryte med oksekjøtt og øl har beregnet å ha følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bønnegryte med oksekjøtt og øl er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bønnegryte med oksekjøtt og øl!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 152.43 | 953.14 | Kcal |
Protein | 12.24 | 76.54 | gram |
Karbohydrat | 12.70 | 79.41 | gram |
Kostfiber | 5.44 | 34.02 | gram |
Fett | 4.20 | 26.26 | gram |
Mettet fett | 1.50 | 9.38 | gram |
Alkohol | 0.57 % | | | |
Salt | 0.23 | 1.42 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.19 | Kr 38.71 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 501 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,32 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland hvetemel med salt og pepper etter smak og vend kjøttet i. Varm opp oljen i en tykkbunnet stekepanne. Ha i kjøttet og la det steke på middels varme til det er brunet på alle sider. Ikke ta for mye kjøtt om gangen, stek heller i flere omganger.
Ta kjøttet ut av stekepannen. Legg løken i stekepannen og la den steke forsiktig under omrøring i 2-3 minutter, til den er gyllen.
Ha kjøttet tilbake i pannen sammen med kraften, ølet og urtene. La det få et oppkok, slå ned varmen, legg på lokk og la det småkoke forsiktig i 90-120 minutter, til kjøttet er mørt. Ha i bønner og sopp når halvparten av koketiden er gått.
Smak eventuelt til med salt og pepper, og server.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 5840)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Diett/allergi:
Diabetes mat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-25
Oppdatert dato:2002-11-25
Lesere:
6148 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift