Bønnegryte med ris inneholder
79 Kalorier,
10 g Karbo,
5 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Bønnegryte med ris har beregnet å ha følgende allergener
Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bønnegryte med ris er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7407 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bønnegryte med ris!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 79.47 | 363.48 | Kcal |
Protein | 4.62 | 21.13 | gram |
Karbohydrat | 9.73 | 44.50 | gram |
Kostfiber | 4.06 | 18.57 | gram |
Fett | 1.55 | 7.09 | gram |
Mettet fett | 0.18 | 0.82 | gram |
Salt | 0.10 | 0.45 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.39 | Kr 15.51 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 830 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 48,97 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok bønnene 50 min. og hell vannet fra.
Skjær løkene i skiver og brun dem lett i olje i en gryte. Skjær paprikaene og sjampinjongene i strimler / skiver og ha det i gryten. La det surre 5 min. Tilsett hvitløk.
Skjær tomatene i stykker, bland med karve og buljong, og hell det i gryten. La det surre ennå 5 min. Rør litt maizenamel ut i litt vann og jevn retten. Tilsett til sist bønner og rør rundt. Pynt med finhakket persille.
Servér naturris til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 23185)
Kategori:
Gryterett
Diett/allergi:
Veganer
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-12-30
Oppdatert dato:2006-12-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift