Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Braiseret kalveskank med salvie på caponata oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Braiseret kalveskank med salvie på caponata



Braiseret kalveskank med salvie på caponata inneholder 77 Kalorier, 1 g Karbo, 9 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Braiseret kalveskank med salvie på caponata har ingen allergener
Braiseret kalveskank med salvie på caponata er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1,5kgkalveskank i skiver (Ossobuco-kjøtt)
1dashSalt
0,5literokse- eller kalvebuljong
3dlrødvin

Caponata:

6stkrød pepper
100grsorte oliven med stein
1stkfennikel
50grkapers
1bunt(er)bredbladet persille
3feddhvitløk
Salt og friskkvenet pepper
2ssolivenolje
1bunt(er)salvie
Evt. Brød




Næringsdeklarasjon for Braiseret kalveskank med salvie på caponata!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier77.03692.98Kcal
Protein9.2583.22gram
Karbohydrat1.4513.04gram
Kostfiber1.009.00gram
Fett2.9226.27gram
Mettet fett0.797.11gram
Alkohol0.85 %
Salt0.595.30gram
Pris på oppskriftenKr 18.30Kr 164.63Kroner
Hele oppskriften veier3 599 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Alternativt til kalveskank kan anvendes kalveculotte i tykke skiver.
Kalveskankene gnis med rikelig salt, trekker 15 min. og skylles grundig i kaldt vann.

Kjøttet brunes på en panne ca. 2 min. på hver side og legges i et fat. Rødvin og buljong helles ved. Fatet dekkes lett med sølvpapir og bakes i en forvarmet ovn ved 180°C i 11/2 time.

Caponata:
De røde pepper renses for kjerner og skjæres i grove terninger. Fennikelknollen skjæres i mindre stykker, og den bredbladede persille plukkes og hakkes grovt.
Oliven, fennikel, paprika, kapers, persille og de knuste hvitløk sauteres i olivenolje i 4-5 min.
2 dl av lagen fra kjøttet helles over grønnsakene og simrer ca. 30 min. (det kan være nødvendig at tilføre mere lage underveis).
Grønnsakene smakes til med salt og pepper og serveres med de varme kalveskanke, friskhakket salvie samt evt. et godt brød.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 22020)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-05-21
Oppdatert dato:2006-05-21
Lesere: 4467 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Helstekt kalvefilet.Helstekt kalvefilet.
Denne retten har 78,19 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,77 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ovnsbakt kalvebryst.Ovnsbakt kalvebryst.
Denne retten har 108,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvestek 2.Kalvestek 2.
Denne retten har 110,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,31 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,67.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvefilet med sherrysaus.Kalvefilet med sherrysaus.
Denne retten har 98,37 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,06 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,93 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,09.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Helstekt kalvefilet, bakt tomat og sellrerirot, li.Helstekt kalvefilet, bakt tomat og sellreriro.
Denne retten har 100,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,21 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvefilet med sprø skorpe og confitert svineribbe med salat på vårens grønnsaker, potetpurè og ribbesjy.Kalvefilet med sprø skorpe og confitert svine.
Denne retten har 211,56 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,67 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,69 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvestek fra Sardinia.Kalvestek fra Sardinia.
Denne retten har 80,69 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,22 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,49 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,3.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.