Fotograf:Brodogkorn.no En klassisk brokkolisalat som passer like godt alene som til en av sommerens middager. Byggryn tilfører mye smak og nyttige fiber.
Oppskriften inneholder 117 Kalorier, 13 g Karbo, 3 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Gluten, Sennep, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt, Sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kok opp byggryn etter anvisning på pakken og sett til avkjøling.
Skjær av bunnen og toppen på granateplet og skjær gjennom skallet rundt hele granateplet. Bryt det i to med hendene. Plukk ut kjernene.
Hakk brokkolien fint. Bruk stilken også, den smaker godt og bidrar med ekstra fiber.
Skjær rødløken i smale strimler eller små biter.
Bland sammen ingrediensene til dressingen.
Bland brokkolisalaten sammen med dressingen i en serveringsbolle. Spar gjerne noen granateplekjerner og dryss over til pynt.
Server brokkolisalaten som den er eller som tilbehør til kjøtt eller fisk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Brodogkorn.no
(Intern: 35520)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Salat Innlagt dato:2020-12-24
Oppdatert dato:2020-12-24