Brytebrød med fetaost inneholder
247 Kalorier,
39 g Karbo,
10 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Brytebrød med fetaost har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Brytebrød med fetaost er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
9738 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Brytebrød med fetaost med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 247.07 | 2 691.93 | 168.25 | Kcal |
Protein | 9.65 | 105.14 | 6.57 | gram |
Karbohydrat | 38.56 | 420.13 | 26.26 | gram |
Kostfiber | 3.04 | 33.12 | 2.07 | gram |
Fett | 5.35 | 58.29 | 3.64 | gram |
Mettet fett | 1.95 | 21.25 | 1.33 | gram |
Salt | 1.62 | 17.64 | 1.10 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.23 | Kr 35.19 | Kr 2.20 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 090 totalt | 1 090 pr porsj | 68 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 62,42 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
småbrød
(16-18 sammensatte småbrød)
Varm melken til den er fingervarm, løs opp gjæren i litt av væsken, og tilsett resten av væsken sammen med olje, sammenpisket egg og salt. Elt inn hvetemel til en glatt og smidig deig. Dekk bakebollen med plast, og la deigen etterheve i 50-60 minutter.
Mens deigen hever, smuldrer du fetaosten. Tilsett finhakkede soltørkede tomater, hvitløk og urter, og bland godt.
Ta ut deigen på et bakebord, elt og kjevle den ut til en avlang leiv. Dryss over osteblandingen. Rull deigen sammen, og skjær den i skiver (som til skillingsboller).
Sett rullene med snittflaten ned i en smurt eller bakepapirkledd liten langpanne/form. La det være litt avstand mellom rullene, de kan komme til å ese sammen under etterhevingen. Dekk til og sett til etterheving i 30-40 minutter før de stekes ved 225 C i 20-25 minutter på nederste rille.
La brødene avkjøles litt i formen før de tas over på rist under klede.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12867)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift