Burgerboller Glutenfri og melkefri inneholder
219 Kalorier,
37 g Karbo,
4 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Burgerboller Glutenfri og melkefri har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Burgerboller Glutenfri og melkefri er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6523 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Burgerboller Glutenfri og melkefri med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 218.93 | 2 872.10 | 359.01 | Kcal |
Protein | 3.56 | 46.70 | 5.84 | gram |
Karbohydrat | 37.25 | 488.68 | 61.08 | gram |
Kostfiber | 2.87 | 37.65 | 4.71 | gram |
Fett | 5.55 | 72.81 | 9.10 | gram |
Mettet fett | 2.07 | 27.16 | 3.39 | gram |
Salt | 0.76 | 10.00 | 1.25 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.83 | Kr 50.25 | Kr 6.28 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 312 totalt | 1 312 pr porsj | 164 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 68,05 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
boller
Mel og Fiber Husk blandes. De andre ingredienser blandes i, som til alm. boller. Deigen forhever.
Deretter formes bollene før i en hånd. En god ide med olje på hendene eller kirurghandsker. Bollene skal være store og ikke for høje. Ca. 8 stk. Bollene hever til passende størrelse.
Pensles med egg og drysses med sesamfrø. Bollene baker i ca. 15 minutter ved. 225 grader C, til de er gyldne.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22448)
Kategori:
Gjærbakst
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-07-01
Oppdatert dato:2006-07-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift