Fettfattige boller i karry inneholder
66 Kalorier,
4 g Karbo,
10 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Fettfattige boller i karry har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fettfattige boller i karry er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3072 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fettfattige boller i karry!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 66.00 | 203.15 | Kcal |
Protein | 9.90 | 30.47 | gram |
Karbohydrat | 4.16 | 12.80 | gram |
Kostfiber | 1.10 | 3.39 | gram |
Fett | 0.84 | 2.59 | gram |
Mettet fett | 0.24 | 0.74 | gram |
Salt | 0.42 | 1.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.01 | Kr 15.42 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 231 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,21 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Farsen røres godt sammen og formes til kjøttboller. Kokes i en gryte med lettsaltet vann. Kjøttbollene flyter opp når de er ferdigkokt. Tas deretter opp av vannet.
Den revne hvitkål kokes i lettsaltet vann i ca. 3-5 min. Dryppes godt av i en dørslag. Melken piskes sammen med buljongpulver og karry. La melken koke opp og jevn med melet. Tilsett den kokte hvitkål og varm sausen igjennom. Smak til med salt og pepper.
Server 150 g kokte ris til karrysausen og kjøttbollene samt ekstra grønnsaker, feks. 300 g kokt broccoli.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 24550)
Kategori:
Kokt/dampet
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-12-13
Oppdatert dato:2007-12-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift