Fiskekaker med mais, syltet grønn paprika og krydderremulade inneholder
165 Kalorier,
12 g Karbo,
7 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Fiskekaker med mais, syltet grønn paprika og krydderremulade har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Sennep, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fiskekaker med mais, syltet grønn paprika og krydderremulade er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3026 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fiskekaker med mais. syltet grønn paprika og krydderremulade!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 165.06 | 645.30 | Kcal |
Protein | 7.14 | 27.91 | gram |
Karbohydrat | 12.05 | 47.11 | gram |
Kostfiber | 2.57 | 10.05 | gram |
Fett | 9.24 | 36.12 | gram |
Mettet fett | 1.82 | 7.12 | gram |
Salt | 0.20 | 0.78 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.41 | Kr 28.97 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 564 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 29,2 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bak 1 grønn paprika i stekeovnen ved 250o C i 20 min. og dra skinnet av den.
Del den i 4 og kast kjernen. Legg paprikaen i en skål med 1 ss olivenolje, 1 ss hvitvinseddik og litt salt og pepper. Sett paprikaen i kjøleskapet og la den trekke i 1 time.
Hakk 400 g torskefilet og 1 løk i en kjøkkenmaskin. Bland i egg, mel, melk, 1 ss salt og 1 ts pepper og bland det til en glatt fiskefarse. Vend Bonduelle Gourmet Mais med chili inn i farsen.
Stek fiskekakene gylne i smør på en stekepanne.
Pisk eggeplomme, sennep, 1 ss hvitvinseddik, karri og persille sammen. Tilsett vindruekjerneolje i en tynn stråle mens du pisker godt. Pisk til remuladen er kremet. Smak til med salt og pepper.
Rist 4 skiver rugbrød i en brødrister. Skyll 4 salatblad. Smør brødskivene med krydderremuladen og legg salatbladene på.
Legg på fiskekakene, den syltede grønne paprikaen og cherrytomater.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bonduelle
(Intern: 28719)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-12-28
Oppdatert dato:2011-12-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift