Glutenfrie kanelboller inneholder
329 Kalorier,
49 g Karbo,
2 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Glutenfrie kanelboller har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Glutenfrie kanelboller er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Glutenfrie kanelboller med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 329.33 | 4 078.75 | 203.94 | Kcal |
Protein | 1.79 | 22.17 | 1.11 | gram |
Karbohydrat | 49.29 | 610.46 | 30.52 | gram |
Kostfiber | 1.08 | 13.38 | 0.67 | gram |
Fett | 13.65 | 169.06 | 8.45 | gram |
Mettet fett | 8.82 | 109.24 | 5.46 | gram |
Salt | 0.35 | 4.32 | 0.22 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.89 | Kr 48.18 | Kr 2.41 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 239 totalt | 1 239 pr porsj | 62 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 59,86 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
boller
Rør melk og fiberhusk og la svelle 10 minutter.
Smuldre gjæren i melken og rør til den er oppløst. Ha i smøret og resten av ingrediensene, men spar litt mel til utbaking. Elt noen minutter i maskin.
Ha deigen på bakebordet og kjevle ut en rektangulær leiv på ca 45x30 cm.
Bre ut smøret over leiven, ha på sukker og kanel. Rull så sammen og skjær i biter. Legg bollene i papirformer. Hev disse i minst en time.
Pensle med pisket egg og vann, og strø med perlesukker.
Stek ved 250 grader midt i ovnen i ca 10 minutter.
Kjøl ned på rist tildekket.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Finax
(Intern: 3356)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gjærbakst
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-02-10
Oppdatert dato:2003-02-10
Lesere:
12701 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift