Fotograf:
Norges sjømatråd
Good Luck Yu Sheng inneholder
142 Kalorier,
16 g Karbo,
5 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Good Luck Yu Sheng har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Peanøtter, Sesam, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Good Luck Yu Sheng er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4126 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Good Luck Yu Sheng!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 141.68 | 309.62 | Kcal |
Protein | 4.83 | 10.56 | gram |
Karbohydrat | 16.01 | 34.99 | gram |
Kostfiber | 1.27 | 2.78 | gram |
Fett | 6.12 | 13.37 | gram |
Mettet fett | 1.04 | 2.27 | gram |
Alkohol | 0.10 % | | | |
Salt | 1.13 | 2.47 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.39 | Kr 16.15 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 311 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 45,2 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Stek peanøttene. Fjern skinn, ben og brunt kjøtt fra laksefileten. Stek sesamfrø og loffterninger til de er gyldne og sprø. Sett til side. Skjær laksen i tynne nesten gjennomskinnelige skiver.
Rens og skjær grønnsakene i tynne strimler av noenlunde samme størrelse. Krydre grønnsakene med salt, eddik og sukker som i krydderblanding B. Skjær sitronen i 3 skiver.
Legg grønnsakene på et fat og anrett sitron, loffterninger, sesamfrø og peanøtter hver for seg som en regnbue. Legg laksen midt på fatet og dryss over krydder A. Pynt med persille.
Server straks.
I følge kinesisk tradisjon skal denne appetittvekkende salaten blandes ved at hver enkelt ved hjelp av spisepinnene løfter og blander ingrediensene. Jo høyere du løfter ingrediensene jo bedre skal du lykkes i det nye året.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 1246)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Kalde retter
Land:
Kina
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-09-01
Oppdatert dato:2002-09-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift