Gresskarsuppe med blåskjell inneholder
29 Kalorier,
1 g Karbo,
5 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Gresskarsuppe med blåskjell har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gresskarsuppe med blåskjell er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Gresskarsuppe med blåskjell!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 28.71 | 98.56 | Kcal |
Protein | 4.97 | 17.06 | gram |
Karbohydrat | 0.56 | 1.92 | gram |
Kostfiber | 0.19 | 0.65 | gram |
Fett | 0.69 | 2.37 | gram |
Mettet fett | 0.14 | 0.48 | gram |
Salt | 0.89 | 3.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.93 | Kr 13.49 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 373 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,8 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær gresskarkjøttet i terninger og legg dem i en jerngryte med hønsekraften. Kok kraftig opp og la retten koke i ca 25 minutter, til kjøttet er blitt mykt.
Skrubb blåskjellene godt og legg dem i en kjele. La dem koke under lokk på svak varme til de åpner seg. Legg av noen skjell til garnityr, ta ut innmaten av de resterende, og sil kraften.
Bland blåskjell-innmaten, gresskar og sitronsaft i en kjøkkenmaskin til du får en jevn suppe.
Varm opp suppen igjen, tilsett salt og hell den opp i 4 varme asjetter. Pynt med gressløk og skjellene du la av. Strø litt pepper over og server.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2711 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7011)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-15
Oppdatert dato:2003-04-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift