Grillet Marinert Tørrfisk



Grillet Marinert Tørrfisk inneholder 326 Kalorier, 1 g Karbo, 33 g Protein og 21 g Fett pr 100 gr
Grillet Marinert Tørrfisk har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Melk, Sennep, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Grillet Marinert Tørrfisk er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere: 3797 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
600grtørrfisk-filet med skinn,
utvannet i 4 dager.
Marineres i 1 dag i følgene marinade:
2dlOlivenolje
1tshvitvinseddik
1stksitron, saft og skall
1tsgrov / fransk sennep
1feddhvitløk, finhakket
1dashNykvernet sort pepper
Litt havsalt
2ssfinsnittet bladpersille
Minifennikel-tempura
Isvann
Hvetemel
Fennikel

Tomat og Basilikumsalat

300grdelikatessetomater i båter
0,25dlfrisk basilikum
1stkfinsnittet sjalottløk
2ssekstra virgin olivenolje
salt og pepper

Ruccula-pesto

125grrucolablader
1feddhvitløk
50grpinjekjerner
50grnyreven parmesanost
1knivsoddhavsalt
0,75dlOlivenolje




Næringsdeklarasjon for Grillet Marinert Tørrfisk!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier325.941 247.76Kcal
Protein32.87125.83gram
Karbohydrat1.134.33gram
Kostfiber0.742.83gram
Fett20.9480.16gram
Mettet fett3.3012.63gram
Salt0.140.53gram
Pris på oppskriftenKr 20.08Kr 76.87Kroner
Hele oppskriften veier1 531 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo1,38 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Anvend grillpanne eller vanlig grill. Stek fisken 3 - 4 minutter på hver side.

Minifennikel-tempura
Isvann helles i en bolle med hvetemel. Rør om med et treskaft eller lignende til massen får en smidig konsistens, som pannekakerøre.
Smak til med salt og pepper. La den svelle noen minutter før steking. Vend fenikkelene i røren, og stekt dem 3 minutter på 175 grader i olje.
Legges på papir før den anrettes med det øvrige.

Tomat og Basilikumsalat
Alt vendes sammen.

Ruccula-pesto
1. Riv rucculablader og ha dem over i en morter eller hakker.
2. Grovhakk nøtter og hvitløksbåtene og bland med ruccula.
3. Rør inn vekslevis olje og parmesan til det blir en glatt røre. Smak til med salt.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Bama
(Intern: 14917)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-07-29
Oppdatert dato:2003-07-29


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bolinhos med tørrfisk.Bolinhos med tørrfisk.
Denne retten har 161,83 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,55 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,63 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt tørrfisk med fennikel og soyasjy.Stekt tørrfisk med fennikel og soyasjy.
Denne retten har 204,26 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt tørrfisk med urtedressing og saltbakte mandelpoteter.Stekt tørrfisk med urtedressing og saltbakte .
Denne retten har 130,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,38 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.