Grove påskebrød inneholder
243 Kalorier,
43 g Karbo,
7 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Grove påskebrød har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grove påskebrød er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Grove påskebrød med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 242.87 | 7 417.25 | 247.24 | Kcal |
Protein | 7.48 | 228.44 | 7.61 | gram |
Karbohydrat | 43.09 | 1 315.97 | 43.87 | gram |
Kostfiber | 3.87 | 118.19 | 3.94 | gram |
Fett | 3.65 | 111.47 | 3.72 | gram |
Mettet fett | 1.14 | 34.82 | 1.16 | gram |
Salt | 0.47 | 14.40 | 0.48 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.07 | Kr 32.68 | Kr 1.09 | .- |
Hele oppskriften veier | 3 054 totalt | 3 054 pr porsj | 102 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 70,96 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 30
skiver
Still stekeovnen på 200 gr varme. Rør sammen mel, gryn, kjerner og salt. Smelt smør. Varm vannet til fingervarmt og rør ut gjær. Bland med smøret og elt alt inn i det tørre. La deigen få heve til dobbel størrelse. Hvelv ut på melet bord igjen og kna godt gjennom. Del i 3 like deler og form dem til brød. La dem etterheve under håndkle ca. 3 kvarter. Pensles med vann og settes inn i varm ovn. Steketiden er ca. 40 minutter. («Fra norske kjøkkenbenker»)
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 17164)
Kategori:
Brød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-03-13
Oppdatert dato:2004-03-13
Lesere:
2699 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift